Voor jongeren

Individuele Coaching

Jong zijn is lang niet altijd simpel. Er komen best veel keuzes op je af. Coaching kan dan een welkome ondersteuning zijn. De coaching van Assita is er voor alle jongeren die gemotiveerd zijn. Ook als je van het speciaal onderwijs komt of van de praktijkschool en je wilt hulp.

Trainingen Persoonlijk leiderschap voor jongeren

Trainingen op het gebied van Persoonlijke Leiderschap volgens de theorie van Stephen Covey, “ de 7 eigenschappen voor succesvol leiderschap”

Meer informatie

Voor ouders

Wil jij ook graag het contact met je kind verbeteren? Zoek je ernaar hoe je je kind beter kunt bereiken en begeleiden? De coaching en trainingen zijn er op gericht om meer balans te krijgen als ouder en binnen het gezin, waarbij voor elk kind voldoende ruimte is om veilig op te groeien.

Meer informatie

Voor scholen  

Assita Training en Coaching heeft verschillende trainingen ontwikkeld die geschikt zijn voor groep 7 en 8 van de basisscholen en voor scholieren van het praktijkonderwijs t/m HAVO/VWO en het MBO. Trainingen gaan bijvoorbeeld over persoonlijk leiderschap, overgewicht, roken of geweldloze communicatie.

Meer informatie

Stap uit je verslaving!

Je bent verslaafd aan roken en je wilt er echt graag van af, maar je ziet er als een berg tegen op? Je hebt al de nodige stoppogingen gedaan en bent er moedeloos van geworden. Of je hebt het nooit eerder aangedurfd om te stoppen. Tijdens de coaching leer je je geestelijke verslaving te doorzien waardoor die veel minder macht over je heeft. Dan wordt het echt een heel stuk makkelijker om de verslaving aan te pakken.

Meer informatie