Stap uit je Verslaving

Ook jij kan definitief breken met je rookverslaving

"Ik moest er niet aan denken dat ik moest stoppen, maar ik heb nu ruim 2 jaar niet gerookt en ik heb er ook absoluut geen zin in. "

Stoppen met roken? Gun het jezelf ! 

Je bent verslaafd aan roken en je wilt er echt graag van af, maar je ziet er als een berg tegen op? Je hebt al de nodige stoppogingen gedaan en bent er moedeloos van geworden. Of je hebt het nooit eerder aangedurfd om te stoppen.

Je denkt misschien: Wat als ik zin blijf houden, te dik word, toch weer voor de bijl ga of gewoon mijn leven niet leuk vind zonder sigaret.

Dit zijn vaak de ideeën die rokers hebben waarom stoppen zo’n enorm obstakel wordt, waardoor rokers zichzelf liever voor de gek houden met het idee dat ze het roken van zichzelf hebben geaccepteerd of echt nog wel gaan stoppen in de toekomst…..

Gelukkig kan de berg waar je nu tegen op ziet, prima beklommen worden. Zelfs zo dat het een leuk avontuur wordt, waar je met trots op terug kan kijken. Eindelijk bevrijd zijn van je nicotineverslaving. Wil je weten hoe?

Tijdens de coaching leer je je geestelijke verslaving te doorzien waardoor die veel minder macht over je heeft. Dan wordt het echt een heel stuk makkelijker om de verslaving aan te pakken. Door de denkbeeldige functie van roken voor jou onder de loep te nemen komen we uit op het punt dat je er 100% klaar voor bent om bevrijd te worden. Dan neem je je beslissing… Lees hier hoe anderen je voorgingen met de methode Stap uit je Verslaving.

ASSITA Training en Coaching helpt je om met de mindset te breken die je verslaafd houdt en bied je een weg uit de verslaving, zodat je stopt vanuit de gedachte dat jij jezelf dit voor 100% gunt. Dan blijkt het lang niet zo moeilijk als je ooit hebt gedacht en voor je het weet heb je jezelf bevrijd van die last!

"De verslaving doorbreken is een geweldige ervaring voor mij geweest, omdat mijn leven een verandering door heeft gemaakt waar ik niet van had kunnen dromen."

Assita Training en coaching staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Stoppen met roken onder nummer: 18106533386.

 Het aanbod bestaat uit:

  • groepstrainingen voor scholieren, studenten, mensen in een woonvoorziening, werknemers in bedrijven en organisaties, familieleden of vriendengroepen.
  • Persoonlijke en telefonische individuele coaching.
  • Coaching aan echtparen/ koppels
  • Ondersteuning bij het gebruik van hulpmiddelen.

 

In de meeste gevallen is er een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar. Vraag naar de voorwaarden en een aanbod op maat via info@assita.nl

Deze methode focust zich op verandering van je mindset. Daarom is het ook zeer goed toe te passen op een ander gewoonte / verslaving waar je vanaf wilt. Een cannabisverslaving of suikerverslaving kunnen bijvoorbeeld op dezelfde manier worden benaderd en succesvol worden doorbroken.

mountainmeditation