Stap uit je Verslaving

Ook jij kan definitief breken met je rookverslaving

"Ik moest er niet aan denken dat ik moest stoppen, maar ik heb nu ruim 2 jaar niet gerookt en ik heb er ook absoluut geen zin in. "

Stoppen met roken? Gun het jezelf ! 

Je bent verslaafd aan roken en je wilt er echt graag van af, maar je ziet er als een berg tegen op? Je hebt al de nodige stoppogingen gedaan en bent er moedeloos van geworden. Of je hebt het nooit eerder aangedurfd om te stoppen.

Je denkt misschien: Wat als ik zin blijf houden, te dik word, toch weer voor de bijl ga of gewoon mijn leven niet leuk vind zonder sigaret.

Dit zijn vaak de ideeën die rokers hebben waarom stoppen zo’n enorm obstakel wordt, waardoor rokers zichzelf liever voor de gek houden met het idee dat ze het roken van zichzelf hebben geaccepteerd of echt nog wel gaan stoppen in de toekomst…..

Gelukkig kan de berg waar je nu tegen op ziet, prima beklommen worden. Zelfs zo dat het een leuk avontuur wordt, waar je met trots op terug kan kijken. Eindelijk bevrijd zijn van je nicotineverslaving. Wil je weten hoe?

Tijdens de coaching leer je je geestelijke verslaving te doorzien waardoor die veel minder macht over je heeft. Dan wordt het echt een heel stuk makkelijker om de verslaving aan te pakken. Door de denkbeeldige functie van roken voor jou onder de loep te nemen komen we uit op het punt dat je er 100% klaar voor bent om bevrijd te worden. Dan neem je je beslissing… Lees hier hoe anderen je voorgingen met de methode Stap uit je Verslaving.

ASSITA Training en Coaching helpt je om met de mindset te breken die je verslaafd houdt en bied je een weg uit de verslaving, zodat je stopt vanuit de gedachte dat jij jezelf dit voor 100% gunt. Dan blijkt het lang niet zo moeilijk als je ooit hebt gedacht en voor je het weet heb je jezelf bevrijd van die last!

"De verslaving doorbreken is een geweldige ervaring voor mij geweest, omdat mijn leven een verandering door heeft gemaakt waar ik niet van had kunnen dromen."

Assita Training en coaching staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Stoppen met roken onder nummer: 18106533386.

 Het aanbod bestaat uit:

  • groepstrainingen voor scholieren, studenten, mensen in een woonvoorziening, werknemers in bedrijven en organisaties, familieleden of vriendengroepen.
  • Persoonlijke en telefonische individuele coaching.
  • Coaching aan echtparen/ koppels
  • Ondersteuning bij het gebruik van hulpmiddelen.

 

In de meeste gevallen is er een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar. Vraag naar de voorwaarden en een aanbod op maat via info@assita.nl

Deze methode focust zich op verandering van je mindset. Daarom is het ook zeer goed toe te passen op een ander gewoonte / verslaving waar je vanaf wilt. Een cannabisverslaving of suikerverslaving kunnen bijvoorbeeld op dezelfde manier worden benaderd en succesvol worden doorbroken.

mountainmeditation

Testimonials

 In feite was de eerste week best moeilijk, ik voelde me verlaten, een leegte in mijn hoofd, maar de tweede week begon ik me goed te voelen. Ik eet nu beter en slaap goed. Ik sta heel vroeg op, alles is veranderd, het is echt goed om te stoppen met roken. Ik was wel bang om te stoppen, maar daarna begreep ik dat het moed vereist en de wil om de beslissing te maken. Voor deze trainingservaring heb ik meerdere keren tevergeefs geprobeerd te stoppen met producten, maar vandaag godzijdank is alles in orde, de vrijheid in mijn leven is teruggekeerd en ik ben zeer gelukkig. 

man, 40 jaar
Stap uit je verslaving

Ik had één dag nodig om de gewoonte te doorbreken. Ik keek er naar uit dat de dag was aangebroken waarop ik zou stoppen. Daarna heb ik nooit meer behoefte gehad aan een sigaret. Best bijzonder, want ik rookte er wel 20 per dag. De verslaving was gewoon verdwenen uit mijn systeem.

vrouw, 50 jaar
Stap uit je verslaving

Ik ben een concreet voorbeeld van de kracht van deze training voor nicotineverslaafden. Ik rookte elke dag 24 jaar lang. Ik was bang.  Ik moest er niet aan denken dat ik moest stoppen met roken. Dankzij de uitleg begrepen we hoe het werkt om verslaafd te zijn aan sigaretten. Na afloop van de training ben ik gestopt en ik heb nu ruim 2 jaar niet gerookt en ik heb ook absoluut geen zin om te roken. Bedankt voor alles!

man , 45 jaar
Stap uit je verslaving

De training Stap uit je Verslaving om definitief te kunnen stoppen met roken is een geweldige methode. Het heeft mijn leven en dat van de mensen om me heen op een positieve manier veranderd. Toen ik rookte, vond ik het moeilijk om te sporten, kon ik niet goed slapen en om de waarheid te zeggen droeg ik een vieze geur bij me wat storend was voor de mensen in mijn omgeving. Ik werd er echt moe van en daarbij kwam dat ik vatbaar was voor allerlei aandoeningen zoals vermoeidheid, hoesten, pijn in mijn lichaam etc. Maar met deze methode heeft mijn leven een metamorfose ondergaan. Ik eet gezond, heb een normaal gewicht en ik kan zonder problemen sporten. Ik kan je niet genoeg vertellen hoeveel goeds het mij oplevert en bovendien ben ik niet meer vatbaar voor deze aandoeningen waar ik dagelijks last van had. De verslaving doorbreken is een geweldige ervaring voor mij geweest, omdat mijn leven een verandering door heeft gemaakt waar ik niet van had kunnen dromen. Ik kreeg weer zelfvertrouwen. Dank je wel en blijf doorgaan met rokers te helpen. Na 3 dagen niet roken ben je er vanaf. Roken is een gewoonte die je langzaam vernietigt. Voor jullie die net begonnen zijn of die vragen hebben over de methode kan ik je alleen maar aanmoedigen om deze training te volgen en toe te passen, je zult de positieve veranderingen zien die het in je leven zal brengen. Nogmaals bedankt. Je hebt mijn leven gered. 

man, 30 jaar
Stap uit je verslaving