Testimonials

Wat anderen zeggen over Assita

 De cursus ‘Omgaan met pubers’ was voor mij een fijne cursus om te volgen als moeder, maar ook als leerkracht. Hierdoor begrijp ik nu beter hoe het puberbrein werkt en heb ik tools in handen gekregen om goed in contact te blijven met mijn puber. Aan bod kwamen o.a. actief luisteren, gespreksvaardigheden, samen afspraken maken, grenzen stellen. Naast het cursusaanbod was er voldoende ruimte om persoonlijke situaties met elkaar te bespreken. Door deze cursus voel ik me nu minder onzeker en handelingsverlegen bij het begeleiden van mijn puber. 

Deelnemende ouder, tevens leerkracht speciaal onderwijs
Training en coaching voor ouders

Samenwerkingen

Testimonials voor “Stap uit je verslaving”

 In feite was de eerste week best moeilijk, ik voelde me verlaten, een leegte in mijn hoofd, maar de tweede week begon ik me goed te voelen. Ik eet nu beter en slaap goed. Ik sta heel vroeg op, alles is veranderd, het is echt goed om te stoppen met roken. Ik was wel bang om te stoppen, maar daarna begreep ik dat het moed vereist en de wil om de beslissing te maken. Voor deze trainingservaring heb ik meerdere keren tevergeefs geprobeerd te stoppen met producten, maar vandaag godzijdank is alles in orde, de vrijheid in mijn leven is teruggekeerd en ik ben zeer gelukkig. 

man, 40 jaar
Stap uit je verslaving

Ik had één dag nodig om de gewoonte te doorbreken. Ik keek er naar uit dat de dag was aangebroken waarop ik zou stoppen. Daarna heb ik nooit meer behoefte gehad aan een sigaret. Best bijzonder, want ik rookte er wel 20 per dag. De verslaving was gewoon verdwenen uit mijn systeem.

vrouw, 50 jaar
Stap uit je verslaving

Ik ben een concreet voorbeeld van de kracht van deze training voor nicotineverslaafden. Ik rookte elke dag 24 jaar lang. Ik was bang.  Ik moest er niet aan denken dat ik moest stoppen met roken. Dankzij de uitleg begrepen we hoe het werkt om verslaafd te zijn aan sigaretten. Na afloop van de training ben ik gestopt en ik heb nu ruim 2 jaar niet gerookt en ik heb ook absoluut geen zin om te roken. Bedankt voor alles!

man , 45 jaar
Stap uit je verslaving

De training Stap uit je Verslaving om definitief te kunnen stoppen met roken is een geweldige methode. Het heeft mijn leven en dat van de mensen om me heen op een positieve manier veranderd. Toen ik rookte, vond ik het moeilijk om te sporten, kon ik niet goed slapen en om de waarheid te zeggen droeg ik een vieze geur bij me wat storend was voor de mensen in mijn omgeving. Ik werd er echt moe van en daarbij kwam dat ik vatbaar was voor allerlei aandoeningen zoals vermoeidheid, hoesten, pijn in mijn lichaam etc. Maar met deze methode heeft mijn leven een metamorfose ondergaan. Ik eet gezond, heb een normaal gewicht en ik kan zonder problemen sporten. Ik kan je niet genoeg vertellen hoeveel goeds het mij oplevert en bovendien ben ik niet meer vatbaar voor deze aandoeningen waar ik dagelijks last van had. De verslaving doorbreken is een geweldige ervaring voor mij geweest, omdat mijn leven een verandering door heeft gemaakt waar ik niet van had kunnen dromen. Ik kreeg weer zelfvertrouwen. Dank je wel en blijf doorgaan met rokers te helpen. Na 3 dagen niet roken ben je er vanaf. Roken is een gewoonte die je langzaam vernietigt. Voor jullie die net begonnen zijn of die vragen hebben over de methode kan ik je alleen maar aanmoedigen om deze training te volgen en toe te passen, je zult de positieve veranderingen zien die het in je leven zal brengen. Nogmaals bedankt. Je hebt mijn leven gered.

man, 30 jaar
Stap uit je verslaving