Voor Jongeren

"Het was een geweldige ervaring voor mij, omdat mijn leven een verandering door heeft gemaakt waar ik niet van had kunnen dromen."


Individuele Coaching

Jong zijn is lang niet altijd simpel. Er komen best veel keuzes op je af. Welke opleiding moet ik kiezen? Wat wil ik gaan doen in mijn leven? Wat past bij mij? Soms weet je even niet meer hoe je verder moet en dat kan een vervelend gevoel geven.

Coaching kan dan een welkome ondersteuning zijn. Samen gaan we op zoek naar de keuzes die het best bij jou passen. Je leert jezelf beter kennen en welke mogelijkheden er zijn voor jou. Daarbij houden we rekening met jouw talenten en waar je moeite mee hebt. Geleidelijk aan kom je dan bij het punt waarbij je met enthousiasme en vertrouwen de volgende stap durft te zetten. Het doel is dat jij daarna weer op de goede weg bent die bij jou past en waar vanuit jij je verder kan ontwikkelen.

De coaching van Assita is er voor alle jongeren die gemotiveerd zijn. Ook als je van het speciaal onderwijs komt of van de praktijkschool en je wilt hulp aarzel niet om contact op te nemen. Ook kan je praktische hulp krijgen bij bijvoorbeeld het vinden van werk, stage of de juiste opleiding of passende woonruimte.

Voor jongeren uit de gemeente Vijfheerenlanden is er onder de naam OOK Coaching de mogelijkheid van een gratis kortdurend coachingstraject. Jongeren buiten deze gemeente kunnen ook contact opnemen waarbij we de mogelijkheden voor vergoeding binnen de eigen gemeente verkennen.

 Trainingen Persoonlijk leiderschap voor jongeren

Onder de naam OOK Coaching ben ik actief als trainer en coach bij het jongerentalentprogramma MDT BAAS voor de gemeente Vijfheerenlanden, een gratis trainingsprogramma van een half jaar waarbij jongeren tussen de 17 en 27 jaar in groepsverband op zoek gaan naar hun talenten en doelen, waarna ze weer de volgende stap kunnen zetten. Binnen dit programma geef ik trainingen op het gebied van Persoonlijke Leiderschap volgens de theorie van Stephen Covey, “ de 7 eigenschappen voor succesvol leiderschap” .

Heb je belangstelling voor dit programma en kom je uit de omgeving van de gemeente Vijfheerenlanden meld je dan aan voor meer informatie via de website mdtbaas.nl.